tr?id=669941891972110&ev=PageView&noscript=1 Welkom bij Kaap Noord Texel! Gelegen aan het mooiste Texelse strand!

Woensdag t/m maandag geopend vanaf 11:00 
Voor lunch, borrel en diner

Over ons

Liefde voor Kaap Noord (en elkaar)

Kaap Noord is al jaren een populair strandpaviljoen, onder Texelaars en toeristen. De huidige eigenaren Mike en Desiree zijn beiden begonnen in 2011, hij in de keuken, zij als weekendhulp. Ze werden beiden verliefd op Kaap Noord, de fijne sfeer de leuke mensen, de geweldige werkplek én elkaar! Ze besloten hier dan ook fulltime te gaan werken. 

Een tijdje later sloeg ook de vonk tussen hen twee over en werden ze een stel. In Januari 2020 kregen ze de kans om samen het paviljoen over te nemen. Daar hoefden ze niet lang over na te denken, natuurlijk wilden ze dat! Inmiddels zijn ze al een aantal jaar de gelukkige eigenaren van dit geweldige strandpaviljoen waar ze samen met het team elke dag weer lachend gasten verwelkomen. 

Image

Mooiste strand van Texel

Image

Strandpaviljoen Kaap Noord ligt aan het mooiste strand van Texel: paal 33. Op dit unieke strand kijk je je ogen uit. De zeehonden op de zandbanken, buureiland Vlieland, de authentieke strandhuisjes, de catamaranzeilers; er is altijd wat te zien en te doen. 

Vanaf het terras heb je zicht op de steiger waar de boot van Texel naar Vlieland vertrekt. Welk weer het ook is, bij Kaap Noord is het altijd gezellig. Zomers kun je bij ons uit de wind genieten in de zon, in de koudere maanden kun je binnen een heerlijke kop chocomel drinken en kijken naar de woeste Waddenzee. 

Image

Wij zoeken collega’s! Maak jij de Kaap Noord familie compleet?

Image

Wil je jezelf ontwikkelen als ware gastvrouw of -heer? Of lijkt het je gaaf om zelf gerechten te maken voor op onze menukaart? We zijn op zoek naar nieuwe werknemers die zich willen inzetten voor Strandpaviljoen Kaap Noord en onze gasten en ons leuke unieke team willen versterken. 

Image

Wil je lekker eten op Texel?

Maak gelijk je reservering bij Kaap Noord Texel via ons reserveringssysteem! 

Image
Image

Strandpaviljoen Kaap Noord

Volharding 4, 1795 LH

De Cocksdorp, Texel

Tel: +31 (0)222 316340

Image

Woensdag t/m maandag geopend vanaf 11:00 
Voor lunch, borrel en diner

Volg onze Socials